Kerstins havre-Cola Rutor!
VARNING Farligt Goda Kakaor :-)
100 g Smör
5 Dl Havregryn
1 msk vetemjöl
1 Dl Socker
2 Tsk Vaniljsocker
1 1/2 Tsk Bakpulver
2 Msk Sirap (Ljus)
100g (eller mer) Nutella /nougat
Gör gärna dubbel sats till en långpanna (20*30) om du vill att kakan ska bli lite tjockare ;)
Annars Smält smöret.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Häll i sirapen och smöret. Blanda om till en "gegga"
Bred ut smeten på en smord form eller en med bakplåtspapper.
Sätt in i ugnen 10 minuter. 200 Grader.
Bred ut nougaten på havre täcket efter en liten stund när den fortfarande är lite varm.
Sätt in det i kylen någon timme och ta ut sen och skär i bitar !
Kommentarer
Trackback